Редактор: e-mail: кадър бТВЗаразата се предава най-много в моловете и училищата. В

...
Редактор: e-mail: кадър бТВЗаразата се предава най-много в моловете и училищата. В
Коментари Харесай

Проф. Аргирова: Заразата се предава най-много в моловете и училищата

Редактор: 

e-mail: 

кадър бТВ

Заразата се предава най-вече в моловете и учебните заведения. В моловете има по този начин да се каже плътност на популацията, в учебните заведения - също, и мъчно могат да се убедят учениците да съблюдават обществена отдалеченост. Трябва да се беседва с тях.

Това съобщи проф. Радка Аргирова за " Лице в лице " по БТВ.

Хубаво е да се договаря за съветската ваксина. В доста страни я употребяват, без да имат контракт, но не са докладвани странични феномени. Но дано изчакаме равнището на антителата. Тя би била потребна на хората с алергии и автоимунни болести, добави проф. Радка Аргирова.

Ако сме ваксинирани и към нас всички останали са имунизирани, просто сме постигнали това, което искаме, по този начин или другояче ще затрудни вируса. Ако обаче се случи по този начин, че сме единица измежду доста неимунизирани и които не спазват мерките, тогава нещата стават напълно разнообразни, сподели още проф. Радка Аргирова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР